/>

Waarom kiezen voor Klur als schilder in Kortrijk?

Dat Klur niet zomaar een schildersbedrijf in Kortrijk is, had je na een eerste blik op onze website wellicht in de gaten. Wij maken er een erezaak van om jouw persoonlijkheid over te brengen op je interieur. Als schilder in Kortrijk doen we dat uiteraard met verschillende schildertechnieken, maar daarnaast hebben we nog meer mogelijkheden om jouw project een boost te geven.

Projecten van A tot Z, mét een eyecatcher in je interieur

Wie een beroep doet op Klur, kan rekenen op een complete aanpak van alle schilderwerken en andere wanddecoraties. Terwijl wij met Klur gespecialiseerd zijn in exclusievere uitvoeringen, staat zusterbedrijf Holvoet Interieur namelijk in voor alle aanvullende schilderwerken. Zo komen de eyecatchers in je interieur nóg beter uit de verf en heb je één duidelijke partner voor je volledige project. Dat alle schilderwerken met honderd procent kwalitatieve producten gebeuren, is voor ons een evidentie.

Wat de exclusieve afwerkingen betreft, zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Daarom treedt onze artisan painter graag met jou in dialoog om jouw persoonlijkheid en voorkeuren te leren kennen. Zo zorgen we voor een ontwerp dat jou echt op het lijf geschreven is. Een muur in marmerlook of misschien een weerspiegeling van een natuurfenomeen? Geen verzoek is ons te gek.

Aqua Sensa en andere exclusieve producten

Je kan Klur en Holvoet Interieur inschakelen als schilder in Kortrijk, maar eigenlijk gaat ons aanbod veel ruimer dan dat. Zo brengen we jouw persoonlijkheid echt in je interieur, door gebruik te maken van decoratieve technieken. Zo kunnen we een unieke wanddecoratie maken met decoratief stucwerk, maar ook sjablonen of andere persoonlijke ontwerpen schilderen. Het geeft je interieur meteen een extra dimensie en toont aan waarom we Klur méér dan een schildersbedrijf in Kortrijk noemen. 

Wij maken vaak zelf onze producten, met natuurlijke pigmenten, maar zijn ook exclusief plaatser van enkele high-end leveranciers. Een concreet voorbeeld hiervan is Aqua Sensa van BOSS Paints. Aqua Sensa is een steenimitatie die gemaakt is op basis van cement. Het kan gebruikt worden voor vloeren en muren. Flexibel dus, maar Aqua Sensa heeft nog tal van voordelen. Zo is deze toepassing uitermate kras- en stootvast, waterbestendig en eenvoudig te onderhouden. Het is slechts een van de veel voorbeelden die we in petto hebben bij Klur.

Contacteer nu Klur als jouw schilder in Kortrijk

Overtuigd door onze unieke werkwijze of razend benieuwd naar de mogelijkheden in jouw interieur? Aarzel dan niet langer om contact op te nemen met Klur. We helpen je graag verder! Wij zijn gevestigd als schilder in Kortrijk, maar uiteraard zijn Klur en Holvoet Interieur in een veel ruimere regio actief. Voor alle projecten in West- en Oost-Vlaanderen kan je dan ook steeds op Klur rekenen. Graag tot binnenkort!