/>

Een accentmuur in je slaapkamer of living? Reken op de expertise van onze schilder uit Kortrijk

Een originele, creatieve en luxueuze accentmuur in je slaapkamer of living kan een enorme boost betekenen voor de volledige setting. Dankzij deze eyecatcher in je interieur krijgt het geheel een sfeervolle setting en kan je het ook helemaal naar jouw hand zetten. Klur zorgt dan ook graag voor een accentmuur die jouw persoonlijkheid perfect uitstraalt. Onze slogan is niet voor niets ‘we create a space for your soul’.

Accentmuur schilderen in de slaap- of woonkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos

Met een accentmuur in je slaapkamer of woonkamer bedoelen we Klur niet zomaar een opvallende muur in een kleurtje. Een design accentmuur die wij uitwerken gaat veel verder. Met reliëf, handgeschilderd en vooral persoonlijk. Een sjabloon schilderen of wanddecoratie met gebruik van bepaalde stukken stof? We halen alles uit de kast om jouw gedroomde accentmuur te verwezenlijken. We luisteren dan ook eerst uitgebreid naar jouw wensen om een accentmuur te schilderen die jouw persoonlijkheid voor de volle honderd procent uitstraalt.

Om dit te illustreren, geven we graag een voorbeeldje van ons werk. Zo kwam een gezin naar ons toe met een sterke voorliefde voor Noorwegen. Het noorderlicht was zelfs verwerkt in het geboortekaartje van hun kind. Dergelijke persoonlijke info triggert ons uitermate en verwerken we ook graag in je accentmuur. Hier kon dat door de natuurlijke kleuren van het noorderlicht na te bootsen in het interieur. Een prachtige ervaring, die een speciale betekenis had voor het gezin.

Ongetwijfeld heb jij ook je eigen verhaal waarmee we aan de slag kunnen gaan. Zo wordt de accentmuur in je living of slaapkamer een echte eyecatcher in het interieur.

Reken op onze schilder in Kortrijk voor je persoonlijke accentmuur

Mike Holvoet is actief als schilder in Kortrijk en is bovendien het gezicht van Klur, waarmee hij instaat voor speciale schildertechnieken en exclusieve wanddecoratie. De onderneming is echter sterk verweven met Holvoet Interieur, dat actief is als allround schildersbedrijf in Kortrijk. Dat betekent dat je een beroep kan doen op Klur voor een accentmuur in je woonkamer of slaapkamer, terwijl Holvoet Interieur alle overige schilderwerken en/of wanddecoratie voor zich kan nemen.

Het spreekt dan ook voor zich dat niet iedere muur even creatief of speciaal uitgewerkt kan worden. We streven steeds een harmonieus geheel na dat helemaal bij jou past. Uiteraard werkt ook Holvoet Interieur uitsluitend met topproducten, zodat je volledige interieur klasse uitstraalt.  

Interesse in een samenwerking? Contacteer ons gerust via een mailtje naar info@klur.be of bel ons op het nummer 0479 67 35 38.